منتديات الشيف اجرام
ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم 829894
ادارة المنتدي ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم 103798
منتديات الشيف اجرام
ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم 613623

عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم 829894
ادارة المنتدي ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم 103798
منتديات الشيف اجرام
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


اهلا ومرحبا بيك زائر في منتديات شيف اجرام
 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Admin
Admin
Admin
Admin


ذكر عدد الرسائل : 249
العمر : 33
تاريخ التسجيل : 26/08/2008

ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم Empty
مُساهمةموضوع: ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم   ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم Icon_minitimeالأربعاء أغسطس 27, 2008 9:11 pm

الارز بالجزر والفراخ
المقادير---
0 جزره مبشوره رفيع جدا
0 3 قطع فراخ مخليه مقطعه مكعبات صغيره
0 4كوب ارز
0 شوربه اوماء
0 بصله مقطعه
0 ملح وفلفل اسمر
0 كركم
الطريقه----
0تشوح البصله فى الزيت (زيت دوار شمس) حتى تصفر
0ثم نضع قطع الفراخ وتشوح ثم ترش فلفل اسود قليل
0ثم نضع الجزر وتشوح ثم نضع الارز المغسول والمصفى
0ويشوح الارز على نار هادئه ونضع الكركم والفلفل الاسود والملح
0ونضع الماء او الشوربه وتترك حتى تغلى ثم نهدى النار
0حتى ينضج وتغرف وتزين اولا تزين هى شكلها بيبقى حلو كده
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://alshef.yoo7.com
 
ارز بالجزر والفراخ هاتحبه اوى جرب واقولى رائيكم
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديات الشيف اجرام :: عالم الانوثه :: مطبخ حواء-
انتقل الى: